fbpix

Servicii

P entru că suntem o echipă editorială compusă din oameni care și-au început carierele cu o peniță - metaforică sau nu - în mână, știm ce înseamnă să ai încredere în povestea ta dar, în același timp, să te simți depășit de procesul de editare. De la eliminarea greșelilor gramaticale și de ortografie, la clarificarea textului, la modificări legate de logică, o redactare efectuată cum trebuie poate face toată diferența. Aici, la Ink Publishing House, dorim să facilităm tranziția manuscriselor voastre la stadiul de carte. Chiar și atunci când nu le publicăm noi. :)Dorim să ajutăm autori (sau viitori autori) să își prezinte scrierile în cea mai bună lumină. Înainte de conținut, felul în care un manuscris este prezentat poate ajuta deja la formarea unei prime impresii pozitive. Din acest motiv, recent am decis să includem în oferta noastră și servicii de redactare, stilizare și corectură.

 
S ervicii oferite: editare, redactare și stilizare manuscrise

În momentul în care un autor apasă ”send” și trimite un manuscris, începe o călătorie. ”Copilul” nostru devine independent, dobândește o viață proprie pe care o putem influența în mod limitat. La Ink Publishing House suntem aici să vă susținem în această tranziție și să ne asigurăm că tot procesul are loc cu respect și empatie față de autor și față de carte. 1. Revizuim conținutul manuscrisului tău. 
 2. Îl edităm, vânăm diacritice, limbaj greoi și corectăm tot ce ține de punctuație, gramatică și ortografie. 
 3. Avem grijă ca paragrafele, spațierile, aliniatele să fie și ele exact cum trebuie. 
 4. Verificăm ordinea capitolelor, referințele, ne asigurăm că citatele sunt evidențiate ca atare. 
 5. Suntem atenți la felul în care povestea este dezvoltată și fluiditatea cu care autorul a prezentat-o viitorului cititor.
 6. Ne asigurăm că manuscrisul este consistent și nu prezintă scene contradictorii.
 7. Îți oferim sugestii în cazul în care descoperim formulări ambigue, sintaxă improprie sau credem că tonul poate fi îmbunătățit. 
 8. Ne asigurăm că ești implicat în acest proces și că schimbările propuse vor întări mesajul transmis de carte.

Pentru mai multe detalii, ne puteți contacta la adresa de email: diana@inkpublishinghouse.roPrețul se stabilește în funcție de numărul de pagini.
* Prețul se poate estima socotind o pagină standard ca având 300 de cuvinte.
* Manuscrisele se acceptă în format .doc (Microsoft Word) sau .pages (Apple Pages). 

 
S ervicii premium: Traduceri în engleză pentru cărți cu potențial internațional

Ai visat ca povestea ta să fie citită și în alte tări? Să îți crești astfel potențialul și să faci primii pași spre a deveni un autor internațional?


Traducerea manuscrisului tău în limba engleză este o modalitate prin care ai putea ajunge în fata milioanelor de cititori internaționali, de a-ți creste vânzările și de a atrage o audiență cu care nu ai mai intrat în contact până acum.

Ai o carte publicată în limba română și vrei să o faci disponibilă pe piața internațională? Intră în contact cu noi pentru o discuție.

 • Se accepta doar manuscrise editate pentru o traducere cât mai fidelă.
 • Prețurile se stabilesc in funcție de numărul de pagini și subiectul cărții (de exemplu, cărțile care conțin termeni tehnici vor avea adăugate o taxa de complexitate).

E tape


 1. Trimite manuscrisul pentru o primă evaluare.
 2. Unul dintre colegii noștri te va contacta pentru o discuție care să determine tipul de editare de care manuscrisul tău are nevoie. Discuțiile pot avea loc pe email, pe whatsapp sau la telefon, tu decizi.   
 3. Dacă ești mulțumit de preț și de planul stabilit, vom semna un contract de prestări servicii și vei primi o factură pe suma discutată.
 4. Procesul de editare poate începe. Vei putea păstra legătura cu editorul care se va ocupa de manuscrisul tău, iar după ce procesul este finalizat, vei primi fișierul cu modificările propuse evidențiate ca tu să poți observa exact ce schimbări au fost făcute și cu ce scop.
 5. După ce ai analizat versiunea “în roșu” și ți-ai dat acordul în legătură cu modificările efectuate, vei primi fișierul în forma lui finală pe email.