fbpix

I nk Publishing House este un loc magic, unde înțelegem că fiecare rană este o poveste și fiecare voce lasă un ecou. Suntem o echipă diversă, cu oameni pasionați de domeniul lor, dedicați să vă ofere „ce-i mai bun și puțin în plus”.

Credem că lectura unei cărți este o experiență complexă. Ne lăsăm atrași de mirosul inconfundabil al cărților proaspăt tipărite. Savurăm momentele în care ne plimbăm printre rafturile librăriilor, așteptând ca „acel” roman să ne sară în ochi. Iubim atingerile timide, când o mână răsfoiește pentru prima dată filele unei cărți. Zâmbim complice atunci când un cititor se lasă sedus de descrierea de pe copertă și decide să cumpere o carte. Îl însoțim din umbră, în serile când se minte jucăuș că va mai citi „doar un capitol”.  Și împărtășim, de la distanță, regretul, atunci când o poveste se încheie, personajele se retrag între file iar cartea este așezată frumos în bibliotecă.

 

Romanele în format digital oferă povești. Cărțile în format tipărit adaugă poveștii o atingere mai personală și devin, la un anumit nivel, și povestea cititorului. De aceea încă mai credem în print. Și ne-am făcut o misiune din a vă oferi cărți „reale”, care lasă o urmă. Acceptăm trend-urile, dar nu ne lăsăm ghidați de ele. Tânjim la perfecțiune fără a ne face din ea un scop final. Și mai credem că, în materie de literatură, România abia își descoperă potențialul. Din acest motiv promovăm cu precădere autori autohtoni, fără a ne limita la aceștia.


Susținem că o editură se află în slujba autorilor, nu invers. În relația noastră cu autorii promovăm un dialog transparent și rămânem în permanență deschiși la feedback. Fiecare carte conține „fărâme de suflet”, orice carte scrisă este un act de curaj. Noi suntem aici pentru a facilita călătoria unei cărți, cu respect față  de autori și cititori în egală măsură.

Echipa noastră


ink_publishing_house_team_diana

Diana - Editor

Scriitoare de aproape un deceniu, Diana este o boemă cu picioarele pe pământ. Încercând să îmbine creația cu logica, s-a hotărât să-și deschidă propria editură. Până în ziua de azi, nu i-a părut rău nicio clipă. Adoră pianul, sarcasmul și aerul sărat.
ink_publishing_house_team_antonia

Antonia - Editor / SMM

Datorită pasiunii pentru citit, Antonia activează ca blogger de cărți din anul 2013. Crearea conținutului online pentru editura Ink Publishing House reprezintă o nouă provocare, prin intermediul căreia speră să transmită urmăritorilor entuziasmul pentru lectură.
ink_publishing_house_team_silvia

Silvia - Editor

Silvia are o zi perfectă când o începe cu o cafea bună și o delicatesă fantasy, pentru că nu ratează nicio apariție din acest gen. Este fascinată de filme bazate pe cărți și de mare. Postul de editor este dream jobul ei.
ink_publishing_house_team_teodora

Teodora - Editor

Teodora este o bookalcoholică dornică să cunoască oameni noi. Citește dimineața la cafea sau noaptea târziu, iar cei din jur o aud mereu vorbind despre cărți. Plimbările sunt un plus de nerefuzat. Îi mai plac oamenii, muzica și înghețata.
ink_publishing_house_team_ren

Ren - Illustrator

Maria – cunoscută și sub numele de Ren – este o ilustratoare, designer și cartograf entuziast, lucrând ca freelancer pentru autorii de jocuri indie. Dependentă de lumea fanteziei și a jocurilor de rol, Ren este un om creativ și un spirit liber în căutare de noi aventuri.
ink_publishing_house_team_elisabeta

Elisabeta - Illustrator

Elisabeta a avut întotdeauna o pasiune pentru desen. Abia la sfârșitul liceului a descoperit ilustrația și a știut că vrea să transforme pasiunea în job. Iubește detaliile pentru că ele spun toată povestea. Elisabeta mai este interesată de filmare/editare video, adoră păsările și ciocolata.
ink_publishing_house_team_adina

Adina - Illustrator

Adina și-a descoperit pasiunea pentru desen în copilărie. De atunci și până acum, a încercat câte o ramura a desenului până a ajuns la ilustrație, care o definește cel mai bine. Iubește tot ce ține de social media, literatură și frumos. Consideră că vârsta nu ar trebui să descurajeze pe nimeni în a-și descoperi o nouă pasiune.
ink_publishing_house_team_lexie

Lexie - Graphic Designer

Lexie e o fire energică care adoră să își exprime creativitatea prin intermediul design-ului. Îi place să creeze lumi noi cu ajutorul programelor de editare digitală, iubește sportul, muzica rock și filmele de acțiune.
ink_publishing_house_team_iza

Izabela - Content Creator

Cititoare înrăită, Iza scrie de aproape 15 ani pe diferite blog-uri. Militează pentru sinceritate, pentru exprimarea clară, lipsită de înflorituri, ocazional brutală. Își împarte timpul între dans (marea dragoste!), scris, lecturi și colindat lumea. Învață limbi străine ”for fun”. Visează la ziua când pizza nu o să mai îngrașe.