fbpix

Tot ce știm despre serialul TV Regatul Spinilor și al Trandafirilor (ACOTAR)

De ce nu publicăm cărți în format electronic
August 3, 2022
Ascensiunea amestecului de genuri în literatura fantasy și YA/NA
April 6, 2023

S eria de cărți ACOTAR (A Court of Thorns and Roses), scrisă de Sarah J. Maas a fost un hit spectaculos printre fanii fanteziei și ai romantismului, iar acum este adaptată pentru televiziune. Iată tot ce trebuie să știi despre serialul ACOTAR:
Serialul va fi produs de Hulu
Hulu a menționat ca își dorește un sezon de 10 episoade al serialului ACOTAR, serial care va fi produs de 20th Television. Acesta va putea fi urmărit exclusiv pe serviciul de streaming Hulu în Statele Unite și va fi distribuită la nivel internațional de platforma Star (deținută de Disney).
 

Serialul va urmări evenimentele din prima carte a seriei
Primul sezon ACOTAR se va baza pe prima carte din serie, care introduce cititorii în lumea lui Prythian, un tărâm magic locuit de zâne și nu numai… Cartea o urmărește pe Feyre, o femeie muritoare care este luată captivă de un puternic lord feerie pe nume Tamlin și dragostea care se dezvoltă între ei.
Serialul va rămâne fidel cărților
Fanii seriei ACOTAR pot sta liniștiti - serialul va rămâne fidel cărților, detaliile fiind în cea mai mare parte păstrate ca în povestea originală. Autoarea Sarah J. Maas a acceptat rolul de producător executiv al serialului și și-a exprimat entuziasmul de a aduce la viață personajele de care atât de mulți dintre noi ne-am îndrăgostit.
Distribuția nu a fost anunțată oficial
Distribuția pentru serialul ACOTAR nu fost anunțată oficial, deși fanii speculează cine ar putea fi ales în fiecare rol. Printre opțiuni se află Theo James în rolul lui Rhysand și actrița australiană Emma Laird în rolul lui Feyre.

Data lansării este încă necunoscută
În timp ce fanii așteaptă cu nerăbdare lansarea serialului ACOTAR, o dată oficială de lansare nu a fost încă anunțată. Cu toate acestea, este de așteptat ca premiera să fie pe Hulu, cândva pe parcursul acestui an.
Seria cărților ACOTAR are o mulțime de fani, cu milioane de copii vândute în întreaga lume și o comunitate online extrem de pasionată de soarta acestora. Fanii anticipează cu nerăbdare adaptarea TV și mulți sunt încântați să vadă cum lumea lui Prythian va fi adusă la viață pe ecran, serialul ACOTAR fiind una dintre cele mai așteptate adaptări ale unui serial de cărți din ultimii ani.